IV Cicle psicoanàlisi autoritat i limits...

Com cada any, el grup Freud de Mataró prepara unes xerrades per tal de donar a conèixer la psicoanàlisi...

Com cada any, el grup Freud de Mataró prepara unes xerrades per tal de donar a conèixer la psicoanàlisi a les persones interessades. Ciència en plena vigència actual. I com sempre, des de la seva fundació (1895) amb enemics acèrrims. Això vol dir que té i gaudeix de bona salut, sinó no se l’atacaria. El programa és el següent:Dimecres, 4 de març: Debat-Tertúlia a Pantalla Oberta TV de Mataró: "Autoritat i límits”. Dimarts 10. La primera conferència: "Crisi d’autoritat? Una Societat sense límits?" a càrrec de Pilar Gonzàlez, psicòloga i psicoanalista.Dimarts 17. La segona conferència: "Autoritat a l’Escola" a càrrec d´Esperança Benaiges, psicopedagoga.Dimarts 24. La tercera con­ferència: ”Famílies” i Funció Paterna a càrrec de Joaquim Trenchs, psicòleg i psicoanalista. Dimarts 31. La quarta conferència: Autoritzar-se com a Subjecte: prohibició, Llei i desig en la subjectivitat de cadascú a càrrec de Marcelo Edwards, psicoanalista.Les conferències es faran a la Sala d’Actes de Caixa Laietana al c/Sta. Teresa a 20:30 hs. Tota aquesta activitat és oberta a tothom i gratuïta.La psicoanàlisi, ciència i art al mateix temps, permet conèixer el mapa de la psique i poder comprendre moltes funcions de la nostra ment a nivell conscient com inconscient.

No tan sols a nivell individual sinó també familiar com col·lectiu.Parlar de Freud és parla de psicoanàlisi, però parlar de psicoanàlisi és parlar no únicament de Freud sinó també de molts i moltes altres persones psicoanalistes que han fet avançar aquesta branca científica.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: