Comença la campanya de la declaració de renda 2014

El termini de presentació finalitza el 30 de juny

Blocs, des de la gestoria-declaracio de renda

El dia 7 d’abril s’ha iniciat el període de presentació de la declaració de renda 2014. El termini de presentació finalitza 30 de juny, no obstant en el cas que la declaració resulti a pagar i es domiciliï el pagament al banc la declaració s’haurà de presentar abans del 25 de juny.

També des del 7 d’abril es pot demanar l’esborrany de la declaració. Els càlculs fets per Hisenda responen a la informació que disposa l’Agència Tributària i és possible que hi hagi dades errònies o incompletes. El contribuent haurà de comprovar la veracitat de les dades i que no existeixen errors en els càlculs, perquè qualsevol error de l’esborrany no exclouria al contribuent de ser sancionat, encara que hagués confirmat la declaració feta per Hisenda.

Una vegada feta aquesta comprovació el contribuent tindrà l’opció de confirmar aquest esborrany o procedir a fer la declaració d’autoliquidació de l’Impost.

Amb caràcter general, no està obligat a presentar la declaració la persona amb uns rendiments del treball inferiors a 22.000 euros, sempre i quan provinguin d’un sol pagador o 11.200 si provenen de més d’un pagador. Tampoc el contribuent amb rendiments del capital mobiliari (dividends d’accions, interessos de comptes, de dipòsits o de valors de renda fixa, etc.) i guanys patrimonials sempre que uns i altres hagin estat sotmesos a retenció o ingrés a compte i la seva quantia global no superi la quantitat de 1.600 euros anuals (excepte els procedents de transmissions de participacions d’institucions d’inversió col·lectiva).
En tot cas els contribuents que hagin de sol·licitar devolucions derivades de la normativa de l’IRPF han de presentar la declaració.

 

Gestoria Luis

GESTORIA LUIS va ser fundada l’any 1944 per Antonio Luis Moreno. Anys més tard, el 1979, amb la incorporació d'Antoni Luis Reverter es dóna un impuls definitiu al creixement del despatx i suposa l’inici de la gestoria actual. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant.

Lloc Web: www.luis.cat

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: