Assegurança d’estalvi i jubilació

El govern ha creat un nou producte d'estalvi a llarg termini com a complement a la nostra jubilació: el SIALP (Seguro Inidividual a Largo Plazo)

Blocs, des de la gestoria-sialp

Dins de la reforma fiscal del 2015, es va incloure per part del govern de l’Estat, la creació d’una nova fórmula d’estalvi per a totes aquelles persones que volen acumular a poc a poc un capital de cara a la jubilació. L’objectiu és complementar la nostra pensió.


Per aquest motiu les companyies d’assegurances han creat les assegurances individuals d’estalvi a llarg termini, i que s’anomenen SIALP.

Es tracta d’un producte d’estalvi periòdic que ofereix seguretat, liquiditat, garantia de rendibilitat, flexibilitat, simplicitat i en el que els seus rendiments queden exempts de tributació si es compleixen una sèrie de requisits.

La llei només permet que cada client pugui ser titular d’un sol producte d’estalvi SIALP. Les aportacions que es puguin fer no poden superar els 5.000 euros a l’any en cap dels exercicis de vigència del pla d’estalvi i el que dóna seguretat és que la llei estableix que s’ha de garantir al seu venciment, com a mínim, el 85% dels seus diners.

Algunes companyies d’assegurances garanteixen el 100% de la inversió. Existeix la possibilitat del rescat total de pla, però per gaudir dels beneficis fiscals la inversió haurà de romandre almenys 5 anys.

 

Gestoria Luis

GESTORIA LUIS va ser fundada l’any 1944 per Antonio Luis Moreno. Anys més tard, el 1979, amb la incorporació d'Antoni Luis Reverter es dóna un impuls definitiu al creixement del despatx i suposa l’inici de la gestoria actual. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant.

Lloc Web: www.luis.cat

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: