2on Congrés de l'AOPE a Barcelona

Avui vull explicar-vos què és i què fa l'AOPE

Blocs, disfrutant de l'ordre-AOPE

Quan vaig començar a escriure en aquest bloc, vaig fer un petit article sobre el que era una organitzadora professional.


Avui vull explicar-vos què és i què fa AOPE.

AOPE és l'Asociación de Organizadores Profesionales de España. És una associació molt jove, nascuda el 2016 de la ma de tres organitzadores professionals, que van detectar la necessitat que hi havia en aquell moment de crear una associació, tant per donar a conèixer la professió com per reunir en un sol lloc la gent que hi havia a España dedicada a la organització.

Si en aquell primer moment es van associar 50 persones d’arreu d’Espanya, actualment l’associació ja compta amb més de 80 socis, la majoria dels quals són de Catalunya, cosa que indica que això va a més! (som tots els que sortim a la foto de portada!!).

Els objectius principals de AOPE són, a part de reunir-nos a tots per tal de poder-nos donar suport mútuament (molt important en el nostre cas tenint en compte la fase tant inicial en la que ens trobem) , el de donar a conèixer aquesta professió tant desconeguda encara, contactar els socis amb possibles clients i en un futur poder donar formació a aquelles persones que s’hi vulguin dedicar. També actua com a punt d’informació per la gent interessada en trobar algú que els ajudi amb l’ordre però que no sabem molt bé on dirigir-se.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Barcelona el segon congrés de la AOPE. 70 socis de 24 ciutats d’Espanya ens hem trobat a l’hotel Crystal Palace per treballar i tractar temes relacionats tant amb l’Associació (com ha estat l’elecció de la nova junta) com per parlar amb les empreses col·laboradores, que ens han presentat les seves novetats pel que fa a productes relacionats amb l’ordre, o per poder comentar entre nosaltres casos, situacions o vivències viscudes i a fer networking en general.

Va ser una jornada molt productiva de la qual tots vam marxar amb moltes idees noves i sobretot, amb ganes de continuar endavant amb aquesta feina que en apassiona tant.

Si voleu més informació sobre l'AOPE, aquesta és la seva pàgina web: www.organizadoresprofesionales.com

Àmmia Serra | Enjoy Order

Enjoy Order neix per ajudar a persones o empreses que no tenen temps o no saben com organitzar les seves coses. Àmmia Serra és membre de l'AOPE, Asociación de Organizadores Profesionales de España.
e-mail: enjoyorder2017@gmail.com

Lloc Web: www.enjoyorder.net/

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: