TecnoCampusMataró i GENTIC signen un conveni de col·laboració

L’acord vol impulsar les tecnologies de la informació i la comunicació en el teixit empresarial

El passat divendres dia 23 de setembre, la presidenta de la fundació TecnoCampusMataró, Pilar Gonzàlez-Agàpito, i el president del Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (GENTIC), Joan Mora i Bosch van signar a la seu de PUMSA un conveni de col·laboració per tal d’impulsar les tecnologies de la informació i la comunicació en el teixit empresarial.

Mataró des del Pla Director de la Societat de la Informació i la posterior creació de TecnoCampusMataró, ha realitzat una aposta per esdevenir una ciutat plenament integrada i competitiva en aquesta nova economia i societat de la informació. En aquest marc, es preveia que la generació i potenciació d’un teixit d’empreses TIC en al Maresme seria un dels elements cabdals. Fruit d’aquest fet, l’any 2003 va néixer el GENTIC.

Suport en quatre aspectes
El present conveni estipula que el TCM, mitjançant una aportació dinerària, donarà suport al GENTIC per desenvolupar diferents activitats en l’àmbit de les noves tecnologies. Les activitats en les quals s’invertirà aquesta aportació es resumeixen en quatre punts essencials: realització d’accions formatives específiques per a personal TIC, suport en la divulgació i promoció de les tecnologies de la informació i la comunicació dins l’àmbit empresarial, participació i suport en la realització de la III Mostra GENTIC i, per últim, donar suport en accions diverses per tal d’impulsar i promoure el sector d’aquest tipus de tecnologies a l’àrea del Maresme.