Premien la qualitat de Mataró Bus

Li concedeixen la norma UNE-EN 13816 d’AENOR al servei de transport públic

Fermí Manchado, regidor de Mobilitat, va rebre el dia 25 de maig la certificació de qualitat per a transport de viatgers. El lliurament d’aquest certificat l’ha fet Andrés Blázquez, director de la Divisió de Certificació de Productes d’AENOR (Associació Espanyola de Normalització i Certificació). Ha fet entrega d’una certificació per a cadascuna de les 6 línies de servei que ha recollit el gerent de Mataró Bus, Jaume Bruguera.

L’obtenció de la certificació per part de Mataró Bus està en consonància amb l’objectiu de millora constant en la qualitat del servei de transport públic. Aquest certificat verifica l’acompliment de la norma UNE-EN 13816. Els horaris i freqüències de pas, el grau d’ocupació, la qualitat en el confort, tenint en compte els seients, l’espai, la conducció o la neteja i la seguretat, són alguns dels compromisos de qualitat que recull la norma i que afecten directament al viatger.


El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: