Dos nous graus completen l’oferta del TecnoCampus

Fisioteràpia i el multidisciplinari en Tecnologia i Negocis s’afegeixen a la nòmina d’estudis del que ja és el centre adscrit a la UPF amb més estudiants de tots

  • Redacció
  • Dilluns, 02 Maig 2016 09:54

Ciutat 2014/2015, Tecnocampus mataro

El TecnoCampus ja té definida l’oferta educativa pel curs vinent, quan tornarà a registrar un rècord d’estudiants. Als estudis que ja oferia s’hi afegiran finalment dues noves titulacions de grau als anunciats el mes de març amb motiu de la celebració del Saló de l'Ensenyament. Es tracta del Grau en Fisioteràpia i el Grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis. El primer s'integra en els graus de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, que actualment imparteix conjuntament el Grau en Fisioteràpia amb el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; per primer cop, doncs, el pròxim curs s’oferiran places per cursar únicament Fisioteràpia, i es mantindrà l’opció de la doble titulació.
 
Pel que fa al Grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis, és una agrupació d’estudis que s’imparteixen a l’Escola Superior Politècnica i a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa, pensada per a aquells estudiants que encara no tenen ben decidit si cursar estudis tecnològics o d’empresa. El primer curs del Grau Multidisciplinari és una combinació d’assignatures de diferents graus dels dos centres, i, a partir del segon curs, l’estudiant ja ha de triar el grau en què finalment es vol titular.  

Més dobles titulacions

A més a més, el curs vinent s'han aprovat dues noves simultaneïtats d'estudis: la del Grau en Mitjans Audiovisuals i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, i la de les enginyeries Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió. S'afegeixen a la dels graus en Enginyeria Industrial i Automàtica i la de Mecànica. Això vol dir que en cinc anys es poden cursar aquestes combinacions de titulacions, excepte en el cas d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió, que es cursen en cinc anys i un trimestre.

D'aquesta manera, l'oferta per al curs 2016-2017 al TecnoCampus constarà de 13 graus i 4 dobles graus, als quals s'afegeixen les simultaneïtats d'estudis (un total de tres) a l'hora de cursar diversos graus de l'Escola Superior Politècnica.

El centre adscrit de més estudiants
La previsió per al pròxim curs és que el TecnoCampus sumi més de 3.200 estudiants, que requeriran del nou aulari que s’està preparant a l’edifici El Rengle. Serà un nou rècord d’alumnes per a aquest centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. De fet, la universitat mataronina és el centre adscrit més important en nombre d’alumnes de tota la UPF i veu com en cada curs augmenta l’interès pels seus estudis per part d’alumnat de territoris molt diversos, com les mateixes Illes Balears.