Miquel Rey, nou president de CETEMMSA

Substitueix en el càrrec a Pere Merino

  • Redacció / Arxiu
  • Dijous, 29 Agost 2013 12:23

Miquel Rey al Ple Municipal

El passat juliol la Junta de Patronat de CETEMMSA, centre tecnològic avançat de la xarxa TECNIO va aprovar per unanimitat el nomenament d’en Miquel Rey com a President de l’Entitat substituint en el càrrec a en Pere Merino. Rey és actualment regidor de Promoció Econòmica i d’Innovació de l’Ajuntament de Mataró i president de la Fundació Tecnocampus, entre altres organismes de la ciutat. La internacionalització i l’establiment d’aliances sòlides amb altres centres de recerca són els eixos principals del pla estratègic que liderarà la nova presidència, així com enfortir el projecte Tecnocampus.

Amb una trajectòria de 20 anys, CETEMMSA forma part de la xarxa TECNIO i és un dels sis centres tecnològics avançats de Catalunya. El seu objectiu consisteix en millorar la competitivitat de les empreses i ajudar-les mitjançant la innovació del producte.

El centre està especialitzat en electrònica impresa, flexible i plana, l’alternativa a l’electrònica de silici tradicional. Aquesta tecnologia permet afegir noves funcionalitats a diferents tipus de superfícies, convertint-les en intel·ligents per aportar noves utilitats en sectors tan diversos com la salut, el transport, l’esport professional o la seguretat.

CETEMMSA és a més un dels actius més importants del Parc Tecnològic TecnoCampus Mataró-Maresme on hi ha ubicades les seves instal·lacions des de la seva inauguració.