Imprimir aquesta pàgina

Quinze projectes participen en el programa d'emprenedoria Reimagine Textile

Es tracta d'un programa d’alt rendiment adreçat a emprenedors del sector tèxtil amb una clara vocació d'innovació amb la incorporació de la tecnologia

Ciutat 2017/2019, Reimagine Textil

Dijous passat va començar la segona edició del programa d’alt rendiment que acompanya emprenedors amb una idea de negoci en el sector tèxtil i que estiguin oberts a incorporar un component d'innovació i/o tecnologia com a avantatge competitiu.
Els quinze projectes, seleccionats  d'entre 28 propostes, buscaran la creació d'un model de negoci exitós. El curs consta de diverses sessions que combinen 'work-shops' impartits per mentors i testimonis d'emprenedors d'èxit del sector. Cap al setembre, cinc projectes finalistes accediran a un acompanyament de forma personalitzada en el llançament del producte al mercat.

Els projectes

Els projectes són molt diferents els uns dels altres. Hi ha des de llenceria interactiva a sabates de material reciclat, passant per vestits de núvia "do it yourself", moda conscient i sostenible, peces que escalfen o que protegeixen de la contaminació i sacs de cafè que es converteixen en vestits o uniformes creatius.
La iniciativa està finançada per la Unió Europea i forma part del projecte estratègic que aposta per la indústria tèxtil del Maresme.