Les deixalleries amplien horaris i la recollida selectiva es realitzarà al matí

Fomento de Construcciones y Contratas passa a realitzar un servei que abans el prestaven dues empreses per separat

Les deixalleries de Mataró, situades al carrer de Galícia i al carrer de Francesc Lairet, ampliaran el seu horari a partir de l'1 de febrer. Fins ara, els ciutadans podien anar-hi de dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 16 a 20h, i els diumenges i festius, de 10 a 14h. A partir de l'1 de febrer aquest horari es manté però alhora s'afegeix els dilluns, de 10 a 13h i de 16 a 20h. La recollida de la selectiva inclou el buidatge dels contenidors d'envasos, vidre, paper i cartró de la ciutat. L'empresa Recuperacions Masnou, SL, efectuava, per les nits, aquest servei des de l'any 1999 mentre que l'empresa Fomento de Construccions y Contratas (FCC) s'encarregava de la recollida de la fracció orgànica, el rebuig, la neteja viària i de les platges. Amb la finalització del contracte amb la empresa Recuperacions Masnou, SL, el passat 31 de desembre, el Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament de Mataró va sol·licitar la modificació del contracte del servei públic amb FCC amb l'objectiu d'evitar les disfuncions derivades de la prestació d'aquest servei per part de dues empreses diferents. La modificació d'aquest contracte, adjudicat per concurs a FCC, significa incloure el servei de recollida de les fraccions de selectiva de paper-catró, envasos lleugers i vidre procedents dels domicilis així com el paper-cartró comercial i el servei de recollida de desbordaments i neteja de contenidors, a partir de l'1 de gener. Un altre dels canvis, que recollia el plec de condicions, és el buidatge dels contenidors de selectiva pel matí amb l'objectiu de provocar les mínimes molèsties de soroll als veïns. L'ampliació del contracte a FCC també inclou el canvi de contenidors actuals –tipus iglú- pels contenidors amb recollida robotitzada –tipus easy.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: