Tota l’electricitat que consumirà l’Ajuntament serà d’origen verd

També s’aconsegueix una rebaixa de l’1,6 per cent en el preu que es paga

  • Redacció
  • Dimarts, 31 Març 2015 12:59

Ciutat 2013, Ajuntament de Mataró

L’Ajuntament de Mataró, a través de l’Associació Catalana de Municipis, ha finalitzat el procés de negociació de la pròrroga del contracte de subministrament elèctric, que preveu una reducció de preus i la utilització d’energia obtinguda a partir de fonts renovables. D’acord amb la clàusula 26 de renovació de preus, prevista en el plec de clàusules administratives, s’ha aconseguit una reducció d’un 1,6 % en els preus del terme d’energia. En valors absoluts, representa una rebaixa d’1,77 euros / MWh en totes les tarifes. 

Compromís del 2008

D’altra banda, a partir d’aquesta segona pròrroga, el subministrament d’energia elèctrica per a tot l’Ajuntament serà amb energia 100 % verda, fet que contribuirà de manera decisiva a complir amb els objectius 20/20/20 de l’Estratègia Europa 2020. L’Ajuntament es va adherir al juliol de 2008 al Pacte d’alcaldes i alcaldesses per una Europa amb energies sostenibles, comprometent-se a aconseguir els objectius comunitaris de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle mitjançant actuacions d’eficiència energètica i d’energies renovables.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: