La Policia Local fa una campanya per controlar la contaminació acústica dels vehicles

L'objectiu de la campanya és disminuir el soroll de la ciutat

La policia està portant a terme la campanya per a controlar la contaminació acústica dels vehicles de motor. Aquesta campanya es va iniciar el passat 21 de maig i finalitzarà el 15 de juny i es desenvolupa a diferents hores matí, tarda i nit.El que es pretén amb aquesta iniciativa és disminuir el soroll de la ciutat per incrementar la qualitat de vida dels ciutadans. Per aquest motiu es faran els mesuraments tenint en compte els límits de soroll fixats l’any 2001. Els vehicles utilitaris o cotxes no hauran de sobrepassar 74 dB de soroll, en canvi, els vehicles de transport de persones amb una massa màxima autoritzada no superior a 3’5 tones no podran sobrepassar els 78 dB. Els camions, d’altra banda, no podran sobrepassar els 76 dB tenint en compte la massa màxima autoritzada no superior a dues tones. Els vehicles de transport de mercaderies que tinguin un motor de potència inferior a 75 kw i amb una massa màxima autoritzada superior a 3’5 tones hauran de respectar els 77 dB.

Per últim, les motocicletes amb una cilindrada inferior o igual a 80 cm3 no hauran de sobrepassar els 84 dB de soroll, les que tinguin una cilindrada entre 80 i 175 cm3 no hauran de sobrepassar els 85 dB, i les que tinguin una cilindrada superior a 175 cm3 no podran sobrepassar els 90 dB.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: