En Comú Podem Mataró presenta la seva candidatura al Pla d’en Boet

L’acte, on hi van assistir més de 200 persones, va estar encapçalat per Sergi Morales, Sarai Martínez i Alejandra Lara, números 1,2 i 3, respectivament, de la candidatura

En Comú Podem Mataró

En Comú Podem Mataró va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals del proper 26 de maig dissabte passat al Centre Cívic de Pla d’en Boet. Més de 200 persones van assistir a l’acte, que va estar encapçalat pel cap de llista, Sergi Morales, i pels números 2 i 3 de la candidatura, Sarai Martínez i Alejandra Lara.

A més a més, l’eurodiputat Ernest Urtasun i la diputada al Parlament de Catalunya Jéssica Albiach van recolzar l’equip mataroní. El primer va insistir en “la necessitat d’un municipalisme fort i al servei de la gent comuna” i va posar en valor “la construcció d’una candidatura unitària de les esquerres transformadores a Mataró”. La segona va defensar la rellevància que “un bon govern de regidors i regidores d’En Comú Podem Mataró formin part del proper govern municipal per poder desenvolupar polítiques veritablement d’esquerres”.

Els grans reptes de Mataró

El candidat a l’alcaldia, Sergi Morales, va tancar l’acte i va aprofitar per apuntar, al seu torn, els dos principals problemes que a dia d’avui afecten la ciutat: la manca d’habitatge i de treball digne. El líder de la candidatura va insistir en la necessitat d’aplicar polítiques d’esquerres per lluitar contra aquestes dos grans reptes.