Creen Espai Idees, una plataforma d’Innovació Sanitària

Fomentat pel Consorci Sanitari del Maresme

El Consorci Sanitari del Maresme ha posat en marxa l’Espai d’Idees, una plataforma online que permet als seus professionals proposar idees per crear productes o serveis destinats a la millora de la gestió sanitària del Consorci Sanitari del Maresme. El Comitè d’Innovació del CSdM analitzarà la viabilitat de cada una de les idees aportades a fi que puguin transformar-se en un projecte específic. De moment, hi ha registrades una vintena d’idees innovadores que es troben en diferents fases d’estudi. La majoria de les propostes de l’Espai d’Idees són “obertes”: els seus autors han volgut compartir-les amb altres professionals perquè qualsevol que hi estigui interessat pugui fer aportacions que enriqueixin el projecte. D’altres no estan obertes al públic, per preservar la confidencialitat de la idea i els seus autors. El professional del CSdM és qui decideix si una idea és oberta o tancada. Hi ha idees de molts tipus i que actuen en àmbits molt diversos, que van des de la modificació de la distribució de la safata del sopar per als malalts ingressats, fins a obrir una comunicació via Skype perquè les llevadores puguin resoldre els dubtes de les gestants. D’aquestes, dotze han passat a la fase de preprojecte i dues s’han constituït ja com a projecte: la creació d’un patró de xarxa per a polimedicats i la integració de la gestió dels casos de dependència entre el CSdM i la regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Mataró. A l’Espai d’Idees es descriu, pas a pas, quin és el procés d’avaluació i estudi que passen les idees un cop han estat introduïdes, i quines són les persones de referència per a cadascuna de les fases. Totes les propostes, els seus autors i les seves característiques, queden guardades en una base de dades que actua com a registre de l’activitat innovadora del Consorci.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: