Formació en cures pal·liatives per a voluntaris a l'Hospital de Calella

És gratuïta i està adreçada a les persones que ja fan voluntariat hospitalari així com cuidadors informals que hi estiguin interessats

Voluntariat

L’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella acollirà un cicle formatiu en cures pal·liatives per a voluntaris a l’Alt Maresme. El motiu principal pel qual s'ofereix la formació és la manca de voluntaris amb una formació tan específica en aquest territori. L'objectiu és poder donar resposta als pacients que ho requereixen i que es troben ingressats al centre hospitalari de Calella o bé són al seu domicili. Per això, el curs va adreçat a les persones que ja fan voluntariat hospitalari i també als cuidadors informals que estiguin interessats en l’acció voluntària.

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró ja va començar el 12 de febrer la mateixa formació a l'Hospital de Mataró.

Programació

El curs és gratuït i està acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l'impartiran professionals de l’Equip d’Atenció Psicosocial de la Fundació Hospital, amb el suport de l’Escola de Cuidadors del Programa d’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades, de l’Obra Social la Caixa. La formació comença el 4 de març i consta d'un total de 9 sessions de dues hores cadascuna.

Formació bàsica: voluntariat en malalts crònics i de baixa complexitat

  • 4 de març -El Voluntariat
  • 11 de març -Cures Pal·liatives
  • 18 de març -Confort Emocional I: Vincle i Comunicació
  • 25 de març -Confort Emocional II: Gestió Emocional
  • 1 d’abril -L’acció Voluntària

Formació especialitzada: mitja i alta complexitat

  • 8 d’abril -Parlem sobre el Dol
  • 22 d’abril -Confort Físic: La Dimensió Clínica
  • 29 d’abril -Cuidar-se per Cuidar: Prevenció del Burnout
  • 6 de maig -Persona i Demència

Les inscripcions s’han de fer a través de la pàgina web de la Fundació Hospital  o trucant per telèfon al 93 741 91 60.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: