El TecnoCampus recapta 4.600 euros per La Marató

TV3 connecta en directe en el moment de la flashmob

  • Redacció
  • Dimarts, 20 Desembre 2016 10:02

Marató TCM

El TecnoCampus va celebrar diumenge una caminada organitzada conjuntament amb AGIM per recaptar fons per La Marató de Tv3, dedicada enguany als ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, amb la col·laboració de l’entitat AGIM, que es va celebrar diumenge amb motiu de La Marató de TV3. La recaptació va ser de 4.600 euros

El director del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a tots els participants. La sortida es va fer a les 9 h i els participants tenien l’opció d’escollir entre dos itineraris, un de cinc quilòmetres (accessible a cadires de rodes i cotxets) i un de vuit. 

Connexió en directe

Després del recorregut, els participants van tornar a la plaça del TecnoCampus, on van esmorzar i van gaudir de diverses activitats. A quarts d’onze del matí La Marató de TV3 va connectar en directe amb la Caminada al TecnoCampus mentre els participants es movien fent una flashmob amb el ball de La Marató i la colla castellera dels Passerells del TecnoCampus aixecava un pilar.