Imprimir aquesta pàgina

Mataró "sempronianeja" a la primera

Èxit de públic a la primera edició del Semproniana Market, que omple de carpes de les botigues i foodtrucks el recinte del Vell Parc Central

Semproniana Market

Durant el cap de setmana el Vell Parc Central es va omplir de curiosos i curioses disposats a 'sempronianejar'. El Semproniana Market va ocupar tot el recinte i el va decorar amb llums, fusta i paradetes, que li donaven exactament l'aspecte buscat. El parc només disposava d'una porta d'accés oberta, on hi havia un tendal per comprar les entrades. A canvi de 3€, et proporcionaven una polsera que t'atorgava l'accés durant els tres dies que ha estat el mercat. Durant bona part del dia, el tendal de les entrades estava gairebé buit, però a partir de les 6 de la tarda la cosa canviava i es formava una llarguíssima cua.

Un cop dins, unes lletres de fusta amb bombetes donaven la benvinguda amb la paraula "Semproniana'm". En arribar a l'última 'M', trobaves les primeres paradetes. La majoria eren de roba, però també s'hi podien trobar altres de joies i objectes de decoració.

El mercat formava dos cercles: un més gran amb les paradetes de botigues, algunes de les quals es poden trobar a Mataró, i un altre més petit envoltant la pista pavimentada que formaven els 'foodtrucks'. Al mig de la pista, hi havia taules i cadires per poder gaudir dels àpats que s'oferien i descansar. En un dels extrems de la pista pavimentada, però, hi havia un escenari de fusta on hi tocaven grups i bandes en directe.

Semproniana Market

Ambient alternatiu i elegant

L'ambient alternatiu i elegant típic d'aquest tipus de mercats va arribar al seu moment clau quan el sol va començar a desaparèixer. No va ser fins que va haver-hi prou foscor que els centenars de llums que hi havia per tot el parc van començar a brillar i li van donar el característic ambient del Semproniana Market.

Al capvespre la zona estava molt més animada, amb gent que hi anava sopar i d'altres que aprofitaven la fresca de la nit per sortir a veure les paradetes. Tots, però, curiosos per saber què trobarien en aquest primer Semproniana Market i disposats a 'sempronianejar'.