Imprimir aquesta pàgina

Tres camins per a la salut mental

El pròxim 11 de novembre es farà la setena edició de la caminada, que vol transmetre valors de solidaritat i sensibilitat amb la realitat dels problemes d'aquest col·lectiu

Ciutat 2017/2018, moute-marxa per la salut mental

El pròxim diumenge 11 de novembre hi ha convocada una nova edició de la Marxa per a la Salut Mental de Mataró. És la següent activitat inclosa dins el programa "Mou-te amb cor" i torna amb el mateix objectiu que les edicions precedents: conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental.


Dels beneficis obtinguts en les últimes edicions, es va poder organitzar la primera edició d'"Esport per a tothom, la festa de l'esport inclusiu", un esdeveniment que, amb l'esport com a eina integradora, va fer gaudir persones amb problemes de salut mental d'una jornada lúdica acompanyada de la resta de la ciutadania de Mataró.

"Esport per a tothom"
Així doncs, "Esport per a tothom", vol esdevenir un acte anual per afavorir la integració i desestigmatització d'aquest col·lectiu, conscienciant i sensibilitzant la ciutadania. Amb la Marxa per a la Salut Mental, esdeveniment de caràcter familiar i esportiu, des de l'associació Salut Mental Mataró Maresme consideren que "és la manera més efectiva per engrescar els participants a ser solidaris i sensibles amb la realitat dels problemes de salut mental i el col·lectiu que l'envolta.

La marxa no té caràcter competitiu i està adreçada a tot tipus de persones, indistintament de la seva condició física o edat. És una jornada totalment recomanable per a famílies i colles d'amics que vulguin passar un bon matí d'esport saludable i solidari. Per a l'entitat, "el recorregut convida a redescobrir un Mataró de fora muralles, on l'aglomeració i el caos de la ciutat són substituïts per un entorn de pau i natura".

Ciutat 2017/2018, moute-marxa per la salut mental

Fitxa tècnica

7a Marxa per a la Salut Mental:
Dia: 11 de novembre, a les 9 h
On: Des del passeig del Callao de Mataró
Recorreguts: N'hi ha tres, de 8, de 10 i de 12 km.
Inscripció: marxasalutmental.org.
Preu solidari: 8 euros
Organitza: Fòrum Salut Mental