L’ACPG renova la seva web i impulsa el salt digital de la seva revista

El canvi de format de PG representa un salt qualitatiu per la publicació

L’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta s’ha decidit a fer un salt qualitatiu referent als seus mitjans de comunicació, la web i la revista PG. Així, la publicació “Premsa Gratuïta” passarà a partir del mes d’abril a una versió electrònica després de 24 números en paper. Això fara possible que la periodicitat de la publicació passi de ser bimensual a editar-se cada mes. “PG” és una eina molt apreciada dins el món de l’ACPG, un revista de qualitat que recull l’actualitat de la premsa gratuïta catalana amb rigor i professionalitat. El seu pas a butlletí electrònic n’incrementarà l’impacte i la tirada ja que es farà arribar, per mailing, a més de 5.000 subscriptors del món de la comunicació.

La edició impresa de “PG” no desapareix del tot ja que s’editaran dos números a l’any recollint el més important del sector. El canvi de format però sí que repercuteix en la web de l’Associació www.premsagratuita.com, que passarà amb el canvi de format de la revista, a tenir un caràcter més informatiu, de seguiment continu de les novetats del sector, en connexió directa amb el nou butlletí. Així doncs, l’actualitat de la premsa gratuïta catalana tindrà dos exponents renovats i relacionats entre sí, web i revista, portal i butlletí electrònic. La premsa gratuïta, sector emergent, se situa forta en les noves tecnologies.


El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: