Imprimir aquesta pàgina

Dos detinguts per robatori amb violència i intimidació, entre altres

Els fets han passat en el domicili de dues persones de gairebé 80 anys

Policia Local

Dilluns al matí, la Policia Local ha detingut dos homes acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, un de lesions, un de detenció il·legal i un altre de tinença il·lícita d’arma.

Els dos homes haurien entrat al domicili d'una dona de 78 anys i un home de 79 anys, després de sonar el timbre i dir-los que coneixien el seu fill. Una vegada dins del pis, els lladres haurien emmordassat i tancat la dona en una habitació, i haurien agredit l’home amb un dispositiu de defensa elèctric.

Ha estat en sentir un soroll estrany i veure les persianes tancar-se ràpidament quan un veí ha avisat a la Policia Local, qui ha ajudat a identificar i detenir els sospitosos. Posteriorment, els agents han localitzat una bossa amb joies i 295 € al costat d'un contenidor. En l'escorcoll d'un dels detinguts, han trobat un dispositiu de defensa elèctric.

Els fets han passat al voltant de les 11 del matí, a l'avinguda Torner 51, i les dues víctimes han estat traslladades a l'Hospital de Mataró.

Els detinguts tenen 23 i 52 anys i són veïns de Barcelona i Rubí, respectivament. Tots dos tenen antecedents i es preveu que passin demà a disposició judicial.