Imprimir aquesta pàgina

Detinguts in fraganti quan intentaven robar en un establiment del barri de Cerdanyola

Els quatre joves, tots veïns de Mataró, anaven equipats amb roba fosca, caputxa i guants, segons han informat Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra

Quatre joves, dos de 18 anys, un de 17 i un de 16, tots veïns de Mataró, han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'intent de robatori amb força en un bar del municipi, segons han informat Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc pels volts de les dues de la matinada de dimecres, quan diversos testimonis alertaven a través del 112 que un grup de joves, vestits amb roba fosca, guants i tapaboques, estava forçant la reixa de l'establiment, situat al barri de Cerdanyola. Pocs minuts després, una patrulla va arribar a l'indret i va veure els joves fugint, que es dispersaven per diversos carrers adjacents. Finalment, però, van ser detinguts. En escorcollar-los els van trobar guants, un martell, tapaboques i passamuntanyes.

Mentrestant, una altra patrulla va comprovar que al bar s'havia fet un tall a la reixa d'entrada amb una serra radial. Els lladres, però, no havien aconseguit entrar-hi, gràcies a l'avís dels veïns i a la ràpida resposta policial.

Els dos menors van passar a mans de la Fiscalia de Menors de Barcelona i els dos majors d'edat van passar l'endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró, on es va decretar que quedessin en llibertat amb càrrecs.