Desafectat Can Fàbregas del paper per l’Angeleta Ferrer

El Ple aprova qualificar la finca de bé patrimonial per cedir-la a la Generalitat

  • Redacció
  • Dimarts, 10 Desembre 2013 12:29

Imatge virtual de la nova Angeleta Ferrer

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat aquesta setmana desafectar la finca de Can Fàbregas del paper com a pas previ a la cessió dels terrenys a la Generalitat per construir el nou edifici de l’escola Angeleta Ferrer. Els terrenys canvien la seva qualificació de bé de domini públic -que no es pot vendre ni cedir- a bé patrimonial. El canvi serà efectiu quan finalitzi el termini d’informació pública de l’expedient.

La finca, de propietat municipal, està situada entre els carrers de Lepant i de Cosme Churruca. Té una superfície de 6.775 metres quadrats que inclou la nau principal i la xemeneia de vapor de l’antiga fàbrica de Can Fàbregas, elements catalogats del Pla Especial del Patrimoni Arquitectònic de Mataró. En concret, la fàbrica té el nivell de protecció A referit a façanes, volumetria i estructura general, i la xemeneia el nivell C de conservació.

El passat mes d’octubre la Generalitat va comunicar a l’Ajuntament que havia iniciat l’expedient d’adjudicació per elaborar el projecte executiu de les obres de la nova escola Angeleta Ferrer, que s’ubicarà a l’antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: