Finalitzen les obres l’accés Mataró Oest a la C32 direcció Girona

En les pròximes setmanes quedarà obert el nou tram en direcció Barcelona

  • Redacció
  • Dimarts, 29 Desembre 2015 00:00

accessos nord

L’accés Mataró Oest a l’autopista C32 ha quedat definitivament modificat un cop finalitzades les obres. L’entrada en direcció Girona ha quedat així reubicada, fent més fàcil la circulació per als vehicles. Per a aquells que circulen per la plaça de França, l’enllaç es troba just després del pont de l’autopista, mentre que els que hi accedeixen per la carretera de Cirera ho fan per un carril protegit que evita que hagin d’entrar a la rotonda. 

En les pròximes setmanes està previst que pugui quedar també remodelat l’accés de la C32 en sentit Barcelona, que permetrà que els vehicles que pugen pel pont hi accedeixin sense haver d’entrar a la Plaça de Gran Bretanya.

accessos nord

Les obres de millora dels accessos de la C-32 compten amb un pressupost de 8,1 milions d’euros (IVA inclòs) i està previst completar-les a la tardor de 2016. Els treballs els duu a terme la concessionària de la C-32 (Invicat) en el marc del pla d’inversions acordat fins al 2016 amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.