Imprimir aquesta pàgina

De Casal de gent gran a Espai Jove

Comencen els treballs per adequar l'equipament de l'antic Casal Municipal de Cerdanyola

Casal de Cerdanyola

L'espai que acollia el Casal municipal de la gent gran del barri de Cerdanyola, situat a l'edifici contigu al Centre Cívic de Cerdanyola, serà la nova seu de l'Espai Jove. L'edifici compta amb un pati exterior i ocupa una superfície de 500 metres quadrats. El projecte d'aquest nou Espai Jove es desenvolupa dins el Pla de Mandat 2016-2019.

Les obres van començar el 28 de juny i duraran unes 10 setmanes aproximadament. Adaptaran l'equipament perquè tingui una nova funcionalitat i compleixi la normativa d'evacuació i extinció d'incendis. L'objectiu és que esdevingui un referent per a qualsevol activitat infantil que es faci al barri per millorar l'activitat de nens i joves de Cerdanyola.

La transformació de l'espai

Entre els treballs a realitzar es preveu la instal·lació de més connexions per a ordinadors, eliminar la barra de bar i substituir-la per una zona amb microones i farmaciola, així com unificar els dos despatxos per adequar una sala de treball intern. També es proposen repintar les parets i crear un espai d'atenció individual separat de la sala polivalent.

Més de 50 mil euros
El pressupost destinat a la reforma, adjudicada a l'empresa Assista Casa 2005 SL, és de 57.475 euros. Aquesta actuació està subvencionada per la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.