Comencen les obres de renovació del carrer de Sant Antoni

Es canviarà l’esvoranc després de l’esvoranc de la Baixada de Santa Anna

L’Ajuntament començarà la setmana entrant les obres al Carrer de Sant Antoni i que s’allargaran durant 8 mesos. Les obres començaran pel clavegueram que serà totalment renovat arran del mal estat de l’actual, fet que es va descobrir després de l’esvoranc que aparèixer el 21 de setembre passat a la Baixada de Santa Anna. El cost de la renovació del clavegueram ascendeix als 310.000 euros. Un cop fetes les accions sobre el subsòl, per on se soterraran les línies elèctriques existents ara als encreuaments, es passarà a la reurbanització pròpia del carrer, del que es pretén millorar l’accessibilitat dels vianants així com “pacificar” el trànsit. La superfície afectada és de 2.500 metres quadrats.

El carrer de Sant Antoni tindrà paviments diferents que delimitaran calçada i vorera, així com un pas elevat a l’alçada del Carrer del Cós. La renovació afectarà també l’enllumenat i paral·lelament s’enderrocaran els dos habitatges que permetran, com ja se sabia, l’obertura del carrer de Damià Campeny.

Afectacions al trànsit
Com passa sempre, les obres provocaran afectacions al trànsit. Durant els primers 5 mesos es tallarà Sant Antoni entre el carrer Ibran i el passatge de Marina, canviant de sentit el primer i el de Jaume Balmes, mentre que el carrer del Cós quedarà sense sortida. Els darrers tres mesos d’obres veuran com tot el carrer de Sant Antoni queda tallat i canviaran els sentits dels carrers Ibran, Balmes i de Sant Agustí, aquest últim entre el Camí Ral i Jaume Ibran.


El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: