Prohabitatge inicia una campanya per ampliar l’oferta de lloguer

PUMSA s’encarrega d’adquirir habitatge de segona mà

Prohabitatge es va proposar arran del Pla Local de l’Habitatge engreixar l’oferta de lloguer de la ciutat. En aquest sentit va endegar una campanya que consisteix en l’adquisició d’habitatges de segona mà per part de PUMSA perquè Prohabitatge els rehabiliti i els reincopori al mercat de lloguer protegit. La normativa autonòmica obliga a un sostre de 2.113 euros el metre quadrat com a preu màxim de compra. La campanya d’adquisició acabarà quan s’esgoti la inversió prevista. La iniciativa està recollida al Pla d’Actuació Municipal del 2006 i significarà una inversió de 15,5 milions d’euros en 10 anys, en els que hi haurà continuïtat de política d’habitatge.

El concurs de compra a càrrec de PUMSA requereix que els immobles siguin al terme municipal de la ciutat, siguin edificis sencers tinguin barreres arquitectòniques, necessitin rehabilitació, estiguin desocupats i no siguin pròxims a zones on s’hi desenvolupi o s’hi hagi de desenvolupar una promoció d’habitatge de protecció social. Quan es compleixin els requeriments, i mentre s’estigui dins les capacitats de PUMSA es procedirà a la compra, rehabilitació i posta a lloguer. Els interessats poden adreçar-se a l’Ajuntament que disposa de criteris públics d’adjudicació. Amb aquesta iniciativa es renova, s’incentiva i es potencia el mercat de lloguer protegit, la millora del qual és un dels grans eixos del Pla Local de l’Habitatge.El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: