La Fundació Iluro convoca ajuts per a projectes socials

La fundació destinarà 40.000 euros a les millors iniciatives d'interès social que tinguin impacte a Mataró

  • Redacció // Foto: Aj. de Mataró
  • Divendres, 13 Desembre 2019 11:01

Ciutat 2017/2019, logo fundació iluro

 La Fundació Iluro ha engegat la convocatòria d'ajuts per a projectes d'interès social per a l'any 2020. Es tracta d'una iniciativa que pretén visibilitzar, donar suport i facilitar el desenvolupament d'accions que tinguin un clar impacte en la vida social de la ciutat.

Línies d'actuació

La fundació considerarà d'especial interès aquells projectes que se centrin en la inclusió social de col·lectius en risc d'exclusió, com poden ser la infància i la família, la gent gran i les persones amb discapacitat, trastorns mental i/o toxicomanies, i busquin millorar la seva qualitat de vida. També es tindran en compte les accions que tinguin per objectiu millorar l’entorn sociocomunitari, iniciatives cooperatives i socials de barri i/o la lluita contra l’emergència climàtica.

L'any vinent, l'entitat destinarà un total de 40.000 € a les iniciatives escollides. Per optar als ajuts, s'han de presentar els projectes al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

El termini s'inicia el 15 de desembre i durarà fins al 31 de desembre, a les 15 hores. Els projectes seleccionats es donaran a conèixer al febrer.

Més informació:
Troba les bases a la pàgina fundacioiluro.cat/ajuts-propis