Art, arquitectura i estilisme a la Nau Gaudí

Inauguren l'exposició Zaha Collection de Felicitas Ordás, en el marc de l'exposició Col·lecció Bassat Art Contemporani de Catalunya

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimecres, 17 Maig 2017 16:47

Exposició Zaha Collection

L'exposició Zaha Collection de l'estilista Felicitas Ordás es podrà visitar durant un mes a la Nau Gaudí. Composta de cinc obres que combinen art, arquitectura i estilisme, la mostra d'Ordás forma part de l'exposició permanent Col·lecció Bassat Art Contemporani de Catalunya 1980-1989. Felicitas es va inspirar en l'obra de Zaha Hadid, la primera dona que va guanyar el premi Pritzer d'arquitectura, el més important del món.

Les cinc obres de Felicitas es presenten com a pentinats artístics inspirats en les formes arquitectòniques dels edificis de Zaha Hadid, confeccionats amb nombrosos materials com, per exemple, plàstic, goma eva, poliuretà, cabell sintètic o gomina.
Exposició Zaha Collection

Arquitectura transformada en perruqueria

Felicitas es va inspirar en l'obra de Zaha Hadid, arquitecta d'origen anglo-iranià, perquè quan va conèixer la seva obra va adonar-se que les seves trajectòries “tenien moltes coses en comú”, segons va explicar Felicitas Ordàs en la inauguració de l'exposició. Per aquest motiu va decidir “rendir-li tribut” traslladant les seves obres arquitectòniques a la perruqueria.

Una trajectòria artística destacada
Felicitas Ordás és la directora artística del saló Felicitas Hair, situat a Mataró, i va ser la primera dona d'Espanya a exposar les seves obres al Royal Albert Hall de Londres fa un any.