Imprimir aquesta pàgina

Un diàleg postal entre artistes i alumnes de primària

Can Palauet acull el projecte 'Ping pong' fins al 7 de juliol

Cultura 2019, dialeg postal

A partir de demà, les sales d’exposicions de Can Palauet exposaran el resultat de 'Ping pong', un projecte de Mataró Art Contemporani que ha plantejat una correspondència postal entre alumnes de 5è de primària de l’escola Montserrat Solà i quatre artistes de renom de diferents àmbits.

Els quatre artistes que han participat en el projecte són: Isabel Banal, Joan Fontcuberta, Núria Güell i Pere Llobera. El projecte, dirigit, produït i coordinat pel centre cultural, ha comptat també amb la complicitat de l’educadora Susana Bacardí.

Visites guiades

Fins al 7 de juliol es podrà veure el resultat del projecte, vídeos de les correspondències i documentació del procés. A més a més, ja està tot preparat perquè els artistes presentin algunes de les seves obres.

D'altra banda, l’exposició inclourà activitats complementàries com ara visites guiades a la mostra a càrrec dels mateixos alumnes i artistes, i un campionat de ping-pong el 7 de juny. També hi haurà un servei educatiu destinat a alumnes de P5, primària, ESO, batxillerat i grups concertats.