Els Capgrossos sumen un 4 de 9 i el pilar de 6

Els blaus afronten el tram final de la preparació del Concurs, amb cap de setmana complet

  • Redacció i Fotos de Capgrossos
  • Dilluns, 24 Setembre 2018 08:35

Capgrossos a Esplugues

Els Capgrossos van tornar-se a fer forts diumenge en els nou pisos al bastir el 4 de 9 amb folre a la Festa Major d'Esplugues. El tercer 4 d'aquest any va arribar en segona ronda de la diada de la Festa Major d'aquesta localitat del Llobregat, una cita fixa del setembre dels de blau. El 3 de 8 i la torre de 7 van ser els altres castells escollits pels de la camisa blava, en una selecció certament poc ortodoxa amb una ronda amb castell de 8, una de 9 i una darrera de 7.

Capgrossos a Esplugues

El primer pilar de 6 del segon tram va ser l'altra bona notícia de la jornada i va arrodonir la diada pels mataronins.

El 4 de 9 dels Capgrossos a Esplugues

A Esplugues els Capgrossos van compartir plaça amb els amfitrions, els Cargolins i els Castellers de Sant Cugat, els Gausacs. Totes dues colles es van moure en els registres de la gamma alta de 7, ressaltant el bon paper dels primers amb la torre de 7.

El pilar de 6

Dues diades i assajos especials

Els Capgrossos segueixen preparant el Concurs de Tarragona (7 d'octubre) i abans de la gran cita els espera un cap de setmana exigent amb sortides al Prat dissabte i Lleida diumenge. En aquestes actuacions haurien d'arribar altres estructures inèdites aquest segon tram com la torre i el 5 de 8 i també el 3 de 9. Igualment és important la feina dels assajos ja que només en queden 5 abans de Tarragona.