El sisè Mercat del Film local

Vint obres audiovisuals de proximitat a Can Gassol

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 03 Novembre 2017 00:00

Ciutat 2017, Can gassolPosar en valor el cinema de proximitat. Aquesta és la voluntat del Mercat del Film, la jornada de l’audiovisual local que tornarà a celebrar-se els dies 3 i 4 de novembre a Can Gassol. Serà la sisena edició d’aquesta jornada que mostra la producció audiovisual de factura mataronina i fer valdre la producció audiovisual local. Dins la programació s’hi podrà veure una mostra de la producció recent de creadors mataronins de diversos formats: curtmetratges, documentals, videoclips, spots, animació i videocreació.

Enceta la programació divendres la presentació del projecte Dos de Nosaltres, un curtmetratge entre el documental i la ficció escrit, dirigit, protagonitzat i produït per Marc i Oriol Guanyabens, amb el suport d’Adrià Espí.

La jornada central del Mercat del Film tindrà lloc el dissabte 4 de novembre a la tarda, també a Can Gassol, Centre de Creació d’Arts Escèniques. A partir de les 18.30h s'hi projectaran vint projectes de factura mataronina en diferents formats. S’hi veuran websèries, videoclips, curts de ficció, documentals, vídeos de publicitat… tots ells de curta durada i que permetran copsar el moment actual de la producció local.