Imprimir aquesta pàgina

2a Mostra de Cinema de Muntanya

L'Agrupe i la UEC impulsen el cicle els dies 5 i 12 de juny

Cinema 2017/2018, cartell mostra de cinema de muntanya

L’Agrupació Científico-Excursio­nista de Mataró (AGRUPE) i la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró (UEC Mataró), organitzen la 2a Mostra de Cinema de Muntanya a la ciutat amb la voluntat de donar a conèixer els esports de muntanya i promocionar el cinema de muntanya, especialment el fet a Catalunya. Amb dos passis de projeccions al cinema Foment, una taula rodona, un mercat de material de muntanya de segona mà i una exposició de fotografies, l’esdeveniment espera complir aquests objectius. La mostra serà el dimarts 5 de juny a partir de les 19h i el 12 de juny a la mateixa hora.

Al llarg de la Mostra es projectaran les següents pel·lícules: ‘Dhaulagiri, ascenso a la montaña blanca’, ‘The eyes of God’ i, per últim, un film amb alpinistes i escaladores catalanes de diverses èpoques titulat ‘Encordades’,

L’exposició que es podrà veure a partir del 4 de juny mostrarà imatges sobre la gran nevada de 1962 a Mataró, una data que molts mataronins recorden i que va permetre practicar l’esquí, una activitat molt poc habitual a la zona. Per accedir-hi no és necessari pagar un preu concret, sinó que els organitzadors proposen que els assistents facin una donació d’algun aliment o producte.