El Cafè de Mar acull l'estrena d'un film palestí

"Los informes sobre Sarah y Saleem" es podrà veure dimarts 17 a les 19 hores

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 13 Setembre 2019 09:38

Cultura 2019, los informes sobre sarah i saleem

Després d'estrenar-se en diverses mostres cinematogràfiques de renom, "Los informes sobre Sarah y Saleem" arriba a Mataró. Programada per a dimarts 17 de setembre a les 19 hores al Cafè de Mar, la sessió està organitzada per la productora mataronina Clack i l'associació Mapasonor. L'entrada és totalment gratuïta, i la pel·lícua, oberta a tothom.

Un 'thriller' polític premiat

El film és un drama amb pinzellades de 'thriller' polític, dirigit pel realitzador palestí Muayad Alayan, que va guanyar el Premi del Públic i el Premi Especial del Jurat al millor guió al Festival de Rotterdam. A més, la pel·lícula va participar en la secció oficial de la Seminci de Valladolid, on va tenir una gran acollida.

Los informes sobre Sarah y Saleem (2019)

Quant a l'argument, el film narra la història de la Sarah, una dona jueva que regenta un cafè a Jerusalem Oest, i en Saleem, un noi palestí de Jerusalem Est que treballa com a repartidor. Tot i ser de mons separats i estar casats amb les seves respectives parelles, ambdós ho arrisquen tot quan s'endinsen en una relació que podria esquinçar les seves famílies, que no sospiten res.