Imprimir aquesta pàgina

10 hores de solidaritat amb Càritas, avui a Santa Anna

Tot tipus de comparses, activitats i espectacles en una nova edició de la marató cultural

La Plaça de Santa Anna acull aquest dissabte una nova edició de la marató cultural 'Mataró x Càritas' amb la que es vol recaptar fons pels més necessitats de la ciutat. L'acte seran 10 hores de sensibilització i activitats de tota mena en el decurs de les quals es vol recaptar fons per aquesta entitat referent del Tercer Sector.

Durant tot el dia hi haurà Recollida d'aliments, venda de cava, de llapis solidaris, coca del gremi de pastisseria, o degustació de cafè. I a dalt de l'escenari o a la mateixa plaça se succeiran els espectacles, tot per una bona causa.

Arrossada popular

Els grallers de la colla d'Iluro seran els primers protagonistes, abans dels castells universitaris dels Passerells i els Engrescats. Al migdia actuarà l'Agrupació Musical del Maresme, abans d'una arrossada popular a cinc euros el tiquet.

Amb la panxa plena actuaran Boetukada, un grup de ball del Casal del Parc, hi haurà una cantada de cançons de pau, havaneres amb "Vol de gavines" i tancarà la tanda la Sala Cabanyes, amb alguns números teatrals.