Imprimir aquesta pàgina

3 en 1 pel dia mataroní del Poesia i +

Dijous que ve el festival servirà per acostar el duet de Dolo Beltran i Anna Carné, el folk de Miquel Serra i l'espectacle Palau6 sobre el mateix Palau i Fabre

Cultura 2018, dolo beltran i miquel serra

El d'aquest 2018 és el tercer Poesia i + que té presència a Mataró. El gran festival de poesia de l'estiu maresmenc insisteix en una jornada de programació a la capital i per dijous que ve, dia 12, es proposa un tres en un.


Ca l'Arenas i el Pati de la Residència de Sant Josep seran els escenaris de propostes que sempre porten l'aval que suposa, de per si, figurar al programa d'actes del festival nascut a l'empara de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac. Precisament la figura de Josep Palau i Fabre vertebra el tercer dels tres muntatges de dijous, l'espectacle Palau6, ideat a la productora mataronina Clack.

Palau6 és un espectacle poètic basat en Josep Palau i Fabre. Retrat cubista, un documental produït per Clack Audiovisual i la Fundació Palau en què es mostren les diverses facetes de Palau. El mataroní Eloi Aymerich dirigeix aquesta obra amb la banda sonora en directe del músic alcoià Pau Miquel Soler, els recitats del poeta i amic de Palau Lluís Urpinell, el rapsode mataroní Joan Carles González-Pujalte i els cantautors Dídac Rocher i Meritxell Gené.
El festival el presenta com “un espectacle híbrid que barreja cinema a la fresca, cabaret en directe i poesia en escena; una invitació única per descobrir l’univers esclatant de Josep Palau i Fabre”.  Serà la tercera proposta de la jornada.

Dolo Beltran i Anna Carné

Duet femení i folk mallorquí
Abans, Ca l'Arenas acollirà el duet que formen la veu de Dolo Beltran –actriu i excantant de Pastora– i la música d'Anna Carné. El seu espectacle 'Vull les olives' és “un recital inusual, insospitat, prosaic, poètic, desenfadat i auster alhora. Alguna cosa així com un karaoke de poetes catalanes desconegudes i poetes catalans descreguts triats a consciència per recuperar la transgressió i la rauxa de la poesia”, segons pregona el programa.

Cultura 2018, dolo beltran i miquel serra

Miquel Serra - Herba i Mala Herba

Del casalot del carrer Argentona es passarà al Pati de Sant Josep, just després, pel concert de Miquel Serra, un mallorquí que parteix del pop per transgredir en etiquetes musicals. D'ell afirmen els programadors que “a partir d’una vida senzilla i un amor serè envers l’illa de Mallorca, on viu, la seva música és un catàleg de meravelles i de llum, de costumismes i de petites espurnes inesperades”. Impossible d'imaginar un dijous més poètic.