Imprimir aquesta pàgina

Homenatge ciutadà a l'escriptor i mestre Albert Pera

Can Palauet acull l'acte aquest dilluns dia 10

Cultura 2018, Albert Pera

El Club d'Opinió Jaume Llavina, Òmnium Mataró-Maresme i la Revista Valors organitzen aquest dilluns 10 de desembre un homenatge a Albert Pera, escriptor, mestre, poeta, periodista i llibreter mataroní nascut el 1929.

Destacat professor de català, el 2011 Pera va rebre la distinció d'Òmnium Cultural de Mataró per la seva tasca a favor de la llengua i la cultura catalana, però no ha estat l'únic reconeixement que ha rebut en el transcurs de la seva important trajectòria. També ha estat distingit com a poeta a concursos com el Ciutat de Tarragona, el Ciutat de Benicarló i L’Art de les Lletres Catalanes de Granollers.

Precisament aquest vessant el va empènyer a publicar, l'any 1994, el llibre Entre els pins i el mar, una recopilació de poesies de cadascuna de les poblacions del Maresme.
L'"homenatge ciutadà", en paraules dels organitzadors, vol posar en valor la figura del que va ser també, i durant més de 25 anys, el promotor de la llibreria i papereria mataronina Argent Viu.

En el marc de l’acte es presentarà el seu llibre de narracions Mar de fons. L’acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la Sala d’actes de Can Palauet.