Imprimir aquesta pàgina

La pluja trasllada la festa de la Via Europa a aquest cap de setmana

Les festes, previstes pel cap de setmana passat s’han hagut d’ajornar a causa del mal temps

L’Associació de veïns de la Via Europa – Nou Parc Central no va poder dur a terme durant el passat cap de setmana els actes previstos per a la celebració de la festa del barri a causa del mal temps i les fortes pluges persistents durant tot el cap de setmana. Per això, l’organització ha decidit emplaçar els actes a aquest cap de setmana, durant els dies 16, 17 i 18 de maig intentant mantenir al màxim el programa previst incialment.

Canvis poc importantsEl canvi de dates ha fet modificar algunes de les cites previstes però segons l’organització es mantenen la majoria dels actes. Els canvis més significatius són el que afecta al concert d’animació infantil, que el durà a terme el grup “La Bicicleta”. A més, la sortida del cercavila es farà des del carrer E.Albert i no del pati de l’escola Antonio Machado com estava anunciat. Finalment, l’organització ha anunciat que l’actuació musical del diumenge s’avançarà una hora ja que el dia següent és laborable. El concert anirà a càrrerc de l’Orquestra Parfills.Concert del Dia d’EuropaEl concert del Dia d’Europa a càrrec de l’Agrupació Musical del Maresme que havia de tenir lloc el diumenge 11 de maig tampoc es va poder dur a terme i es farà el proper diumenge 18 de maig a les 18h. al Carrer Alemanya.

ACTES MÉS DESTACATS

 Divendres 16 de maig“el despertar” Espectacle de carrer (the oratam company) 19:20  Ptge. Anetocorrefoc pel barri 21:30 Inici c/Alemanya I voltantshavaneres: amb “vol de gavina”: proveu el cremat. 22:30 C/ Alemanya          Dissabte 17 de maiggimcama esportiva (basket/ futbol/etc..) obsequi pels participants. 11:00 C/Esteve Albert2a trobada de capgrossos i gegantons de la via europa. 17:00 Ptge Aneto fins c/Esteve Albertpregó de festes (a càrrec de l’avv) 18:00 C/Esteve Albertsopar veïnal: botifarrada. venda anticipada al local de la av 21:30 C/Esteve Albertla nit jove. (col·lectiu de músics del maresme). 22:30 C/Esteve Albert Grups: “13 de Copes” i “ClimaX”Diumenge 18 de maigmatinades gralleres 09.00h. C/Alemanya fins CEIP Antonio Machadopaella popular.14:00(*)Venda anticipada al local de la av (Tiquets limitats) celebració del dia d’Europa amb l’agrupació musical del maresme. 18:00. C/Alemanya una nit pel record: actuació musical amb l’orquestra parfills. 21:30. C/Alemanya