Al Pla d'en Boet, el Camí de la Serra i la Via Europa també s'hi faran actes de Les Santes

En aquests tres barris hi haurà una programació que inclou sessions de cinema a la fresca, orquestra i espectacles familiars

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer i cedides
  • Dijous, 11 Juliol 2019 11:16

Cultura 2019, ACTES SANTES BARRIS

Ja queda menys perquè Mataró celebri la seva festa major, i aquest any Les Santes venen amb novetats. La primera és que, en aquesta edició, el Pla d'en Boet, el Camí de la Serra i la Via Europa tindran amb una programació pròpia amb activitats vinculades al cinema, la música i el teatre.

Dia de cinema a la fresca

Per començar, divendres dia 19 de juliol es projectaran diversos films a partir de les 22 hores: Campeones, de Javier Fesser, davant del poliesportiu Eusebi Millán del Pla d’en Boet; Ralph rompe internet, a la Via Europa (c. d’Alemanya, cantonada amb c. Xipre), i Ant-Man y la avispa, a la plaça Maria Aurèlia Capmany, al barri Camí de la Serra.

Les orquestres pugen a l'escenari

Dissabte 20 serà el dia de les orquestres. Latin Swing tocarà al Pla d’en Boet, Tarzan Grup ho farà a la Via Europa i Rimel Grup & Jordi Moncayo seran els protagonistes musicals de la nit al Camí de la Serra.

Fi de festa amb teatre

El cap de setmana de Les Santes als barris es tancarà diumenge amb tres espectacles infantils: “El peix irisat”, de Tanaka Teatre, al Camí de la Serra; “Camàlic”, del contacontes  Santi Rovira, a la Via Europa, i la presentació d'“Amb P de pallasso”, del clown mataroní Sabanni, al Pla d’en Boet.

Estrena per Santes

Cultura 2019, ACTES SANTES BARRIS

Per circumstàncies diverses, cap dels tres barris havia pogut celebrar cap acte de la Festa Major.