Les instal·lacions de la fira d'atraccions ocupen més de 9000 m2

El recinte del Parc Central concentra tota l’oferta gastronòmica, lúdica i d’oci

Aquesta nit es posarà en marxa una de les festes lúdiques més importants de Mataró, la seva fira. Des d’avui i fins el proper 22 de maig, la zona del nou i l’antic Parc Central i rodalies estaran ocupades per la fira d’atraccions, la fireta de primavera i la zona de bars. En total, 9.000m2 quadrats dedicats a la diversió, que com sempre arriben a la ciutat pels volts del dilluns de pasqua granada.

El Parc Central i les seves rodalies tornen concentrar aquest any la totalitat de la fira. Com ja es va fer en la darrera edició, la fira d’atraccions s’ha muntat a l’espai firal, així com a l’avinguda de Corregiment i les esplanades interiors del Nou Parc Central. La Fireta de primavera se situarà al passeig interior del Nou Parc i la zona de bars estarà a l’interior de l’antic Parc Central. La fireta repeteix una ubicació ja adoptada fa dos anys, que permet concentrar tota l’oferta en un sol espai i fer que el recorregut del visitant sigui més còmode.

Actuacions en directe amenitzaran la zona de bars
D’altra banda, l’oferta de la zona de bars no serà únicament gastronòmica, sinó que per dinamitzar la seva activitat han programat una sèrie d’actuacions. La primera serà demà a les onze de la nit, quan l’orquestra Brindis Quartet i Waleska oferiran un ball. Durant la resta de dies també actuaran el grup d’havaneres Morralla, la Casa d’Andalusia i l’orquestra Internacional Combo.

Per facilitar el funcionament de la fira s’han adoptat diverses mesures com l’utilització d’un sistema de megafonia global i uniforme que redueixi la contaminació acústica i les molèsties als veïns. A més, s’ha creat un servei gratuït d’autobús que realitzarà el circuit de la Línia 0 i que portarà els mataronins a la fira els dissabtes i festius de 18 a 23h i es tallarà el trànsit a l’avinguda Corregiment en el seu tram entre la plaça d’Espanya i fins la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer.