Només tens 5 dies per votar el Cartell Alternatiu

Escull el teu Cartell Alternatiu de Santes i vota per internet i per Facebook

  • Redacció
  • Divendres, 10 Juliol 2015 00:00

Tots cartells

Ja els tenim aquí, els 12 candidats a ser el Cartell Alternatiu de Santes d’aquest 2015. Feta la tria per part del jurat entre les 29 propostes rebudes, queden aquests 12 aspirants que durant només cinc dies competeixen per acumular el màxim de vots. El més votat serà el guanyador i il·lustrarà la portada del Tot Mataró de la setmana que ve.

VOTA a través del Facebook del Tot

VOTA a través de la web del certamen

És la setena edició d’aquest certamen que un altre cop, amb el collage entre els cartells presentats, posa de manifest que hi ha molt talent i visions artístiques diferents de Les Santes. El sistema de votació d’aquest any, però, presenta novetats. Novetats en el temps, que es comprimeix i es concentra en únicament cinc dies, i també novetats en la manera de votar, ja que s’aposta decididament per les xarxes socials. Hi ha un doble sistema de votació, a través de la web del certamen i a través de Facebook.

IMPORTANT: Perquè es comptabilitzi el vot a través de Facebook és imprescindible ser seguidor de “El Tot Mataró”. Igualment el vot via web queda limitat a un cop per ordinador i dia. Ara és el moment de córrer i acumular vots. 12 imatges, 12 visions de Santes, es disputen guanyar i ser Cartell Alternatiu. El dret a decidir és, com sempre, dels mataronins.

SISTEMA D'ELECCIÓ I PREMIS
Votació popular
El termini per votar el cartell arternatiu preferit és fins a les dotze de la nit del 14 de juliol, a la web totmataro.cat/cartellsantes, un cop per ordinador i dia. També es pot votar a través de facebook a la pàgina d’El Tot Mataró.

PREMIS PELS GUANYADORS
L’autor del Cartell Alternatiu més votat s’endurà un Ipad gentilesa de SimóMac i Grup Informàtica 360. L’autor del segon classificat un lot de productes de pintura d’Abacus i finalment el guanyador del premi del jurat un menú degustació a Bocca Restaurant.

VOTA FINS EL 14 DE JULIOL!!

ELS 12 CANDIDATScartell alternatiu

cartell alternatiu

cartell alternatiu

cartell alternatiu

cartell alternatiu

cartell alternatiu

cartell alternatiu

Cartells alternatius

 

Cartells alternatius

Cartells alternatius

Cartells alternatius

Cartell alternatiu

Mira els cartells i vota el preferit a:
www.totmataro.cat/cartellsantes //  facebook.com/totmataro