Imprimir aquesta pàgina

Els Catarres, protagonistes de les Dissantes i el 'Jo sóc com tu'

El popular grup d'Aiguafreda actuarà a Mataró el 23 de juliol

Cultura 2014/2015, Els Catarres

Els Catarres seran protagonistes de les Dissantes el pròxim 23 de juliol. El 'Jo sóc com tu' de la Fundació El Maresme ja s'ha convertit en un clàssic de la Festa Major de Mataró. El protagonisme del Projecte Santi han convertit aquest festival en la primera gran cita musical de Les Santes. I el grup que hi actua es converteix, de facto, en un dels caps de cartell del programa. Aquest divendres s'ha presentat la quarta edició de les Dissantes que tenen en el popular grup d'Aiguafreda, un dels més populars del país, el gran protagonista. Els Catarres posen la música aquest any a la cançó del 'Jo sóc com tu' i l'interpretaran en directe el mateix 23 de juliol.

Els altres protagonistes musicals de les Dissantes seran els cantautors Ferran Exceso i Cesk Freixas, Ignorantes –que cobreix la quota de música local que cada any vol tenir l'acte– i els Buhos. Tancarà la nit el DJ Sendo.

Serà el tercer cop de les darreres quatre Santes que els mataronins podran gaudir del grup, que l'any passat ja va aplegar fins a 14.000 persones al Port en el concert més destacat de la nit del 27 de juliol, segons dades de l'Ajuntament. Això podria disparar l'assistència a les Dissantes que l'any passat, tot i haver de suspendre el concert central, van sumar 10.000 persones.

La nova gira d´Els Catarres s´anomena "Supernova" i els farà visitar indrets com Madrid, Suzhou, Beijing i Seül, i participar en els principals festivals estiuencs com Cap Roig, Clownia, Festival per la Llengua, Canet Rock, Mitics Festival, Les Santes de Mataró o el Bioritme.