Imprimir aquesta pàgina

Festa fotogràfica plena de petons a càrrec d'Enric Lucena

La cita és dissabte 23 de juliol a La Destil·leria, amb l'objectiu de recollir tots els petons de Les Santes

Petons de Santes

"Petons per Les Santes", una festa fotogràfica preparada pel pròxim cap de setmana en què es preveu fer passar a totes les persones que ho vulguin a fer-se un petó. La iniciativa, tirada endavant pel fotògraf i periodista Enric Lucena, tindrà lloc a l'espai cultural La Destil·leria al llarg de tot el dissabte, dia 23 de juliol, de nou del matí a les nou del vespre.

Serà el mateix Lucena qui fotografiarà al llarg de tot el dia i de forma ininterrompuda a tots els petons que, d'una forma o altra, es vulguin fer les persones que es posin davant del seu objectiu de la càmera.

Lucena fa una crida a famílies, parelles i amics perquè participin d'aquest projecte amb qui prefereixin, també les seves mascotes, si prefereixen. "La llibertat serà total sempre que a la foto hi aparegui un petó", assegura el mateix impulsor del projecte fotogràfic.

De regal, la imatge

Tothom qui es vulgui fer la foto i deixi les seves dades, rebrà per correu electrònic, de forma gratuïta i amb la màxima qualitat de la fotografia, aquella imatge que ha protagonitzat. De la mateixa manera les fotografies s'exposaran a partir el 29 de juliol.

Exposició el dia 29

De totes les fotografies que s'hagin pres durant el dissabte, dia 23 de juliol, se n'elaborarà una exposició. Aquesta mostra de tots els petons capturats s'inaugurarà el divendres dia 29 a partir de dos quarts de nou del vespre a l'espai cultural La Destil·leria, el mateix espai on s'hauran capturat les fotografies. Allà, tothom qui ho vulgui podrà buscar aquella fotografia en què surt ell mateix, els seus familiars o amics. Punt final a la Festa Major i tret de sortida a un estiu ple de petons.