Els guanyadors del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

Aquest són els tres guanyadors i les seves obres

  • Redacció
  • Divendres, 22 Juliol 2016 00:00

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes, enguany en la seva 8a edició, ja té guanyadors.

Cultura 2014/2015, Premi Cartell Alternatiu1er Premi: "Les Belles i les Bèsties", de Míriam Martínez
Dies després de conèixer els guanyadors del Concurs del Cartell Alternatiu, l’autora de ‘Les Belles i les Bèsties’, Míriam Martínez, va rebre el primer premi del concurs. L’editora del Tot Mataró, Mari Carme Rodríguez, i Simó Roig, de SimóMac, van fer-li entrega de l’Ipad que ha aconseguit després d’arribar al 26,41 per cent dels vots.

Cultura 2014/2015, Premi Cartell Alternatiu
2n Premi: "Essència de Santes", de Berta Muntañà
Els colors i les siluetes de les figures de Mataró plasmats al cartell ‘Essència de Santes’van rebre el 15,27 per cent dels vots, que van fer que Berta Muntañà es convertís en la segona classificada del certamen. Com a segona guanyadora, va rebre un lot de productes de pintura i dibuix d’Abacus, que des de fa anys col·labora amb el concurs.

Cultura 2014/2015, Premi Cartell Alternatiu3er Premi: "Tot són Santes", d'Adrià Gonzàlez
El jurat va decidir que el cartell ‘Tot són Santes’ fos el tercer classificat del certamen. Així, Adrià Gonzàlez, l’autor de l’obra, va rebre un val per a un Sopar Degustació a Bocca Restaurant de la mà de Manel Montero, propietari del restaurant i que també fa anys que va sumar-se al concurs del Cartell Alternatiu que el Tot ha organitzat per vuitè any.