Sabor de Gràcia serà el grup que acomiadarà Les Santes

El grup de rumba complementerà l'Orquestra Selvatana a l'Espectec Final de la nit del 29

Sabor de Gràcia
'Sabor de Gràcia', el grup del mataroní afincat a Mataró Sicus Carbonell tindrà un rol important les properes Santes. El grup de rumba actuarà en el decurs de l'Espetec de la Festa Major, l'acte posterior a la Tronada de Fi de Festa amb el que es tanca el programa, la nit del 29 de juliol al Parc Central. El grup s'alternarà a l'escenari amb l'Orquestra Selvatana, de manera que per primera vegada aquest acte incorpora un grup de música enlloc d'apostar únicament per orquestres de ball, com era habitual.
 
Sabor de Gràcia és un dels grups més importants de rumba catalana i no serà la primera vegada que actuarà per Les Santes ni a Mataró. De fet ho farà en el 15è aniversari de la seva primera presència a la Festa Major, la nit del 27 de juliol del 2004, recordada per ser el dia que va tocar Carlinhos Brown. El darrer cop que va actuar a la ciutat va ser el desembre del 2016, en el festival Rumbafest.

Homenatge a Peret

L'actuació de Sabor de Gràcia, que s'havia comunicat però no concretat que seria en el darrer gran acte de la Festa Major, servirà per presentar l'espectacle 'Sabor a Peret'. El disc, publicat l'any passat, ofereix temes del mataroní Pere Pubill Calaf, Rei de la Rumba, interpretats per una vintena de col·laboradors entre els que destaca Estrella Morente, Moncho, Los del Rió, los Gipsy Kings, Nicolás Reyes, Pau Donés, Lucrecia o La Pegatina.