Imprimir aquesta pàgina

‘Avui, Ovidi’ , emoció i senzillesa

Aquest diumenge al Públic, a partir de 2/4 de 7 de la tarda

Cultura 2014/2015, ovidi montllor

El Públic acull aquest diumenge la producció pròpia ‘Avui, Ovidi’ dins els actes de record al cantautor d’Alcoi. Es tracta d’un homenatge que vol fugir de la nostàlgia vinculada al passat i projectar-se en clau de futur. “Per això l’espectacle es diu ‘Avui, Ovidi’, perquè fem un espectacle des d’ara, una nova generació”, afirma Eloi Aymerich, un dels dos directors de la peça, junt amb el músic Marc Ràmia.

L’espectacle, que inclou poesia, cançons i textos tant d’Ovidi Montllor com dels poetes Vicent Andrés Estellés, Víctor Alexandre, Núria Cadenas o Pere Gimferrer, és en clau intimista i el públic estarà a tocar dels artistes, amb una escenografia a peu pla.

Ràmia i Aymerich encapçalen una llista d’intèrprets on s’inclouen també l’actriu Jessica Pérez, la cantant Laia Puy, l’actor Pol Martínez, la poeta Maria Antònia Grau i els músics Isidre Caro i Arnau Aymerich. Durant l’acte també es repartirà un manifest fet expressament per a l’ocasió, que ha dissenyat Manuel Cuyàs, com tot el concepte gràfic de l’espectacle, buscant la referència estètica del període antifranquista.

La delegació maresmenca d’Òmnium ha inclòs l’activitat, de la qual es faran dos passis -18,30 i 20,30h- dins el cicle Tardor Literària que Òmnium promou cada any. Una ocasió per emocionar-se i descobrir l’artista d’Alcoi des de la senzillesa i l’austeritat, que és el que pregonava el mateix Montllor. Una vesprada de poesia, records, nostàlgia, imatges, teatre i política.

ACTES

Dia:
Diumenge 15 de novembre.

Horari:
18,30 i 20,30h

Lloc:
El Públic (C. d’en Xammar, 6. Mataró)

Preu:
4 i 10 euros (entrada col·laboradora)