El Concert del Centenari de la Sala, aquest dissabte

La pluja va obligar a suspendre'l dissabte passat i si torna a ploure es farà al Monumental

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 23 Setembre 2016 11:23

Cultura 2014/2015, pati cafè nou

El Concert del Centenari, el regal que la Sala Cabanyes vol oferir a la ciutat de Mataró, se celebrarà finalment aquest dissabte, dia 24, després que la forta pluja impedís que es pogués dur a terme dissabte passat al Pati del Cafè Nou.
Amb la direcció de Joan Peran i un cor d’unes 70 persones dirigit per Genís Mayola, l’entitat mataronina vol agrair a la ciutat el suport constant i ha omplert el teatre any rere any, des que el Nadal de 1916 es va fer la primera representació dels Pastorets de Mataró.

El Pati del Cafè Nou és la ubicació escollida per aquest concert, un espai a tocar de la Sala Cabanyes i que, a la vegada, està obert a tots aquells ciutadans que s’hi vulguin acostar. Durant el Concert del Centenari es cantaran peces de diversos muntatges que ha representat la Sala al llarg de la seva història, en un repertori que vol traslladar els espectadors a un viatge cap a diverses èpoques i estils musicals. Precisament, la música ha estat un element essencial en la història de l’entitat.

Si plou, al Monumental
Per tal d’evitar que es repeteixi el contratemps de dissabte passat, en cas que hi hagi previsió de pluja, s’ha reservat el Teatre Monumental per tal que es pugui fer el concert.
Les característiques del Teatre Monumental –un espai tancat, a diferència del Pati del Cafè Nou- fan que, en cas que finalment l’acte es traslladi allà i atenent a la limitació d’aforament, sigui necessari tenir invitació per entrar-hi. Les invitacions es podran recollir a la mateixa taquilla del teatre.
De tota manera, els espectadors més previsors poden recollir invitacions amb anterioritat a partir de dimecres, dia 21, a la direcció de Cultura.
El dijous 22 i el divendres 23, de vuit a nou del vespre, també es podran recollir invitacions a la Sala Cabanyes.