D'Callaos inicia dissabte al Clap la seva D'Vuelta

El grup de La Canija estrena gira amb nou directe, abans de gravar el seu cinquè disc

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 03 Març 2017 00:00

Cultura 2017, D'CallaosSón de Terrassa però sempre ha estat un grup que ha tingut en el Clap de Mataró, la seva segona casa. Demà dissabte, la Casa de la Música programa el concert de D'Callaos.

El grup torna amb les piles carregades d'il·lusió després de la reeixida gira de "La Canija" amb La Gran Pegatina, formant part de la formació ampliada dels mestres de la rumba festiva de Montcada. Ara és el torn dels terrassencs, que tornen a la carretera per demostrar que estan al seu millor moment, en el punt just de maduresa.

El retorn

"D'Vuelta" serà una gira de sales que els portarà per tota la península presentant un nou directe amb moltes sorpreses, sense deixar de costat el repàs dels seus millors èxits.
Al novembre gravaran un nou single que portarà per títol "Tu boca" i que comptarà amb la col·laboració d'una de les artistes més consagrades i volgudes de la indústria musical nacional.
Comença una nova etapa pel grup, que culminarà amb l'enregistrament del seu cinquè disc d'estudi quan acabi aquest 2017 que, de moment, estrenen a Mataró.