Un Cirera Rock jove i trencador

El segon cap de setmana de la festa del barri de Cirera té com a protagonista la 26a edició del concurs per grups de música novells

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Divendres, 01 Setembre 2017 08:40

Cultura 2017, Cirera rockSis formacions musicals són les que participaran en el concurs més rocker de la ciutat: el Cirera Rock. Enguany és la vint-i-sisena vegada que se celebra aquest festival, un certamen ja consolidat a Mataró que obre el seu escenari als grups musicals novells que volen donar a conèixer les seves cançons. Com és habitual, el Cirera Rock acabarà amb un concert d'un grup convidat estrella, que aquest any serà Lujúria.

Una vegada més torna el Cirera Rock, en aquesta ocasió amb sis grups joves que concursaran per ser escollits guanyadors d'aquesta edició. Els grups són Mimethic Theory, The grassland Sinners, DeLaFuria i Me dicen que queme cosas, procedents de Barcelona, així com Mantequilla Voladora (de València) i Los indigentes, procedents d'Aranjuez. La formació vencedora rebrà 250 euros en metàl·lic i podrà gravar una maqueta amb temes propis amb l'empresa mataronina Tiny Room.

Segons explica l'Albert Muñoz, un dels organitzadors de Cirera Rock, “el concurs està destinat a donar veu i fonamentar el creixement de grups nous que componguin les seves pròpies cançons”. Van ser un total de 23 les propostes rebudes per part de grups de música per concursar-hi.
Diversos membres de la comissió organitzadora van elaborar un rànquing valorant totes les gravacions presentades pels grups i van posar-se en contacte amb els sis primers. Cada grup tindrà mitja hora per interpretar els seus temes damunt l'escenari amb una única condició: cal que un mínim de tres temes siguin propis.

Cultura 2017, LujuriaHeavy com a reclam
El grup final que pujarà a l'escenari del festival és el concert estrella de la nit a càrrec de Lujúria, el qual no participarà del concurs. Vinguts de Màlaga, es tracta d'una formació de renom que esperen que “exerceixi de reclam” per omplir l'espai del públic en aquesta nit de festa del barri.

Cultura 2017, CIRERA ROCK CIRERA ROCK
El Cirera Rock, avui 1 de setembre a partir de les 21h al pati de l'escola de Cirera.