Imprimir aquesta pàgina

Ash Grunwald, un as del blues australià al Clap

El grup fa patent el seu gran moment

Cultura 2017, Ash Grunwald
No és habitual que un músic de carrera internacional recali a casa nostra però Ash Grunwald actua aquest divendres a Mataró. Amb una prolífica carrera que comprèn nou discos en dotze anys, Ash Grunwald ha estat nominat a 6 premis ARIA i ha guanyat 2 premis APRA, entregats per l'associació de la indústria discogràfica i per l'associació de drets d'autor australians, respectivament.

Ash Grunwald té un dels directes més respectats del seu país. Aclamat per premsa i públic, porta exhaurint entrades a Austràlia i Nova Zelanda durant els últims anys. També ha girat amb èxit pel Canadà i el Regne Unit. Actualment, Grunwald es troba gravant el seu pròxim treball.

2017 ha estat com un renaixement per Ash Grunwald. Va encendre la flama amb el single “Hammer” al febrer, escalfant les emissores de ràdio i aconseguint una nominació com a millor treball de l'any de Blues & Roots a Austràlia. La seva confirmació com a artista convidat en la gira de Midnight Oil i la seva gira per Europa són altres fites que s'afegeixen al present any després de dotze anys de prolífica carrera.