Soul sense adulterar amb Shirley Davis

Una de les formacions musicals punteres del soul internacional tocarà al Clap de Mataró el pròxim dissabte 28 d'abril com a cap de cartell del Black Sounds.

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Dijous, 26 abril 2018 00:00

Cultura 2018, Shirley DavisEl pròxim dissabte 28 d'abril a les 22h del vespre la Sala Clap rebrà una de les grans de la música soul: la cantant nascuda a Londres Shirley Davis. Aquesta potent cantant es va situar al capdavant de The Silverbacks per donar forma al primer àlbum de la formació: Black Rose. Dos anys més tard, porten als escenaris el seu segon àlbum titulat Wishes and wants, un disc ple d'energia i amb himnes del soul que faran vibrar tot el Clap. Es tracta d'una cita ineludible organitzada per la Casa de la Música de Mataró amb les entrades a un preu de 12 euros.

Casa de la Música de Mataró - CONCERT DE SHIRLEY DAVIS

Amb un soul pur, sense adulterar i amb pinzellades d'afrobeat, aquesta banda està formada per set músics de primera, a més de la gran cantant Shirley Davis. La banda que l'acompanya està formada per Aarón Pozón al saxo, Diego Miranda al baix, Edu Martínez a la guitarra, Javi Martínez a la trompeta, Jorge Suárez a la bateria, Lucas Duplá al piano i Rayco Gil a la percussió.

Cultura 2018, Shirley DavisLa diva europea del soul
De pares jamaicans i nascuda a Londres, Shirley Davis va descobrir el soul de ben petita i va començar a cantar-ne. Després de viure durant dues dècades a Austràlia, Davis va tornar a Europa per dedicar-se a la seva passió: la música. Amb una veu caracteritzada per la seva potència, la cantant va unir-se amb The Silverblacks i des de llavors han omplert nombroses sales del seu soul amb tocs d'afrobeat.

Deu temes compromesos

'Wishes and wants' és un àlbum on s'hi percep la marca personal del grup i que compta amb lletres de temes diversos: algunes compromeses amb la situació de la dona i d'altres més íntimes que obren el món interior de Davis. La proposta compta amb deu temes arriscats, compromesos i intensos. I és el gran reclam del Black Sounds de la Casa de la Música.

Cultura 2018, Shirley Davis 2
Va rebre el premi a l'Artista Revelació Internacional pels premis Pop-Eye 2016

Sortegem dues entrades dobles pel concert al Facebook del Tot Mataró